Een energieneutrale woning met hoogwaardig design

Met de zestien verschillende modules, uitgebreide keuze aan afwerkingen en de mogelijkheid tot maatwerk leveren wij alle bouwstenen die jij nodig hebt als projectontwikkelaar. Elke woning is gemaakt met de meest energiezuinige materialen, waardoor een stuk minder energie wordt verbruikt ten opzichte van woningen uit de traditionele bouw. Kortom, het geeft de klant een groen streepje voor.

Model N, D en S

Deze modulaire woningen bieden alle comfort die men nodig heeft en voldoet aan de VMSW norm. Elke woning is voorzien van een grote living met genoeg ruimte voor een apart zitgedeelte en eetgedeelte met moderne open keuken. Deze modulaire woningen hebben een gevelbreedte van 6 meter, en passen hierdoor op de meeste verkavelingen. Dit model is verkrijgbaar in 3 lengtes, 9, 10 of 12 meter lang kunnen gebruikt worden voor half open of gesloten bebouwing. Ze zijn voorzien van al het comfort en klaar voor de toekomst.

Deze woningmodules zijn beschikbaar in de volgende afmetingen: 

N: 6 x 9 meter
D: 6 x 10 meter
S: 6 x 12 meter

Model N

Model D

Model S

Casa 6 woningen

Deze halfopen modulaire woning heeft een gevelbreedte van 6 meter en is verkrijgbaar in de lengtes van 9, 10 en 12 meter. De woning heeft standaard een plat dak en is optioneel verkrijgbaar met een zadeldak. Vanuit de volledig geïnstalleerde hoekkeuken is toegang tot de berging die kan worden ingericht als bijkeuken. Ook is de woning voorzien van Airco en een warmtepompboiler of optioneel uitgerust met zonnepanelen en een thuisbatterij. Op de tweede verdieping zijn drie ruime slaapkamers met genoeg mogelijkheden om een werk- of studiegedeelte bij te plaatsen. Het grootste type beschikt tevens over een extra ruimte die kan worden ingericht als dressing room. De moderne badkamer is voorzien van alle gemakken, zoals grote wastafel, inloop douchecabine en extra toilet. De woningen worden volledig afgewerkt opgeleverd, de stijl en afwerkingsgraad die bepaal ‘JIJ’.

Deze woningmodules zijn beschikbaar in de volgende afmetingen:

6 x 9 meter
6 x 10 meter
6 x 12 meter

Casa 6-9

Casa 6-10

Casa 6-12

Casa 7 woningen

Deze modulaire woning biedt een groot woongenot met hedendaags comfort. De woning bestaat uit 4 modules welke op de werf gekoppeld worden tot één afgewerkt geheel. Dit model is voor halfopen bebouwing met een gevelbreedte van 7 meter en verkrijgbaar in de lengtes van 9, 10 of 12 meter. De woning is voorzien van een ruime living met genoeg ruimte voor een zitgedeelte, eetgedeelte en een volledig geïnstalleerde hoekkeuken. Vanuit de hoekkeuken is toegang tot de berging die kan worden ingericht als bijkeuken. In de woning is veel lichtinval aanwezig en is tevens voorzien van Airco, Ventilatie D systeem en een warmtepompboiler. Op de tweede verdieping zijn drie grote slaapkamers beschikbaar met ruime mogelijkheden om er een werk- of studiegedeelte bij te plaatsen. Het grootste type beschikt tevens over een extra dressing room. De moderne badkamer is voorzien van alle gemakken, zoals grote wastafel, inloop douchecabine en extra toilet. De woningen beschikken alle over genoeg extra ruimte op beide verdiepingen voor opbergmogelijkheden.

Deze woningmodules zijn beschikbaar in de volgende afmetingen:

7 x 9 meter
7 x 10 meter
7 x 12 meter

Casa 7-9

Casa 7-10

Casa 7-12

Casa 7,5 woningen

Deze luxueuze modulaire woning is het grootste type en biedt alles wat men nodig heeft. Met een gevelbreedte van 7,5 meter en verkrijgbaar in de lengtes van 9, 10 of 12 meter is dit de grootste woning uit onze catalogus. Elke woning is voorzien van grote living met apart zit- en eetgedeelte. Ook is er een extra ruimte waar de grote luxueuze keuken met ruim kookeiland en extra zitgedeelte is geplaatst. Vanuit de aparte keuken is toegang tot de berging die kan worden ingericht als bijkeuken. Door de grote raampartijen van deze woning is er veel natuurlijk lichtinval aanwezig.

Op de tweede verdieping zijn vier ruime slaapkamers beschikbaar met ruime mogelijkheden om er een werk of studiegedeelte bij te plaatsen. Bij het grootste type is tevens bij één slaapkamer een doorgang naar de extra badkamer én een dressingroom aan de master bedroom. De moderne badkamer is van alle gemakken voorzien, zoals een grote wastafel, inloop douchecabine en extra toilet. De woningen beschikken over genoeg extra ruimte op beide verdiepingen voor opbergmogelijkheden. Optioneel is het mogelijk om inbouwkasten in de inkomhal en bijkeuken te plaatsen.

Deze woningmodules zijn beschikbaar in de volgende afmetingen:

7,5 x 9 meter
7,5 x 10 meter
7,5 x 12 meter

Casa 7,5-9

Casa 7,5-10

Casa 7,5-12

Project op maat

Specifieke wensen? Naast onze vaste modellen is het ook mogelijk om een modulaire woning op maat te ontwikkelen, een project op maat. Dit zijn woningen buiten onze catalogus om. Samen met jouw of onze architect kijken we middels ons maatwerkadvies naar een optimaal woningplan. Neem contact met ons op zodat wij samen aan de slag kunnen gaan met jouw droom woning.